New PDF release: Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition)

By Edney Silvestre,Harrie Lemmens

12 april 1961. Joeri Gagarin draait als eerste mens rond de aarde en stelt in de ruimte immense dat de planeet blauw is. Op datzelfde second vinden in een kleine plaats in het Braziliaanse binnenland twee jongens van twaalf het lijk van een jonge vrouw. Paulo, een mulat, klein en sterk, en Eduardo, lang, mager en van Italiaanse oorsprong, haasten zich vanuit hun kleine zwemparadijs naar de politie, die chicken uiteraard meteen van de moord verdenkt. Daags na de vondst wordt de guy van de jonge vrouw, de veel oudere plaatselijk tandarts, gearresteerd en is de moord opgelost. Althans... De twee jongens vinden het maar raar dat de tandarts, een fragiele oude guy, de toch tamelijk robuuste jonge vrouw in een worsteling neer heeft kunnen steken. Ze besluiten zelf voor speurder te gaan spelen. Zo gaan ze de ingewikkelde wereld van volwassenen, van seks en geweld, the finish of innocence, tegemoet.

Show description

Read Online or Download Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Orgelman (Dutch Edition) by Mark Schaevers PDF

Orgelman verhaalt de wonderlijke wedergeboorte van een door Hitler vernietigd kunstenaar: Felix Nussbaum. was once zijn bestaan als balling vanaf 1933 moeilijk, aan het eind van de oorlog werd het tot op de grond verschroeid. Evenmin als zijn vrouw Felka Platek keerde Nussbaum terug van het laatste shipping naar het Oosten vanuit de Mechelse Dossinkazerne; niks restte van zijn schilderijen en zijn grote faam in het Berlijnse interbellum.

Chi running (Dutch Edition) by Danny Dreyer,Katherine Dreyer,Marion Meesters PDF

In dit toonaangevende, compleet herziene boek toont ultramarathonloperDanny Dreyer ons de hardlooptechniek die hij heeft gecreëerd om blessures te voorkomen en te genezen, en die ervoor zorgt dat males met minder moeite sneller en verder kan lopen. De Chi Running-methode maakt gebruik van de diepe krachtreserves die schuilgaan in de kernspieren van de romp – een aanpak die voortvloeit uit disciplines als yoga, pilates en taichi.

De hondenman (Meesters in misdaad) (Dutch Edition) by Toni Coppers PDF

Zo zagen we Liese Meerhout nog nooit: een tevreden, ja zelfs gelukkige commissaris die volop aan het verhuizen is. Klaar om aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen. Tot ze een oproep krijgt die een keten van zorgwekkende gebeurtenissen in gang zet. Een vrouw wordt gevonden in het Galgenweel, het uitgestrekte zeilmeer op de Antwerpse Linkeroever.

Dolende ster (Zodiak Book 2) (Dutch Edition) - download pdf or read online

Ooit waren er thirteen Huizen in het Zodiak-sterrenstelsel. Er zijn er nog slechts 12 over. .. Rhoma Grace heeft haar vader verloren en is afgezet als hoedster van het huis Kreeft. Maar het nieuws heeft zich verspreid dat een explosieve terroristische groepering die vastbesloten is om het evenwicht in het sterrenstelsel omver te gooien, elk second welk Huis dan ook kan aanvallen.

Additional info for Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition) by Edney Silvestre,Harrie Lemmens


by Michael
4.4

Rated 4.26 of 5 – based on 50 votes