Get Alle verhalen (Dutch Edition) PDF

By Leon de Winter

In deze grandioze bundel zijn voor het eerst alle verhalen van Leon de wintry weather samengebracht: de verhalen uit zijn twee eerdere bundels Over de leegte in de wereld en Een Abessijnse woestijnkat staan naast verhalen die nooit eerder in boekvorm verschenen.

Leon de wintry weather (1954) is de auteur van varied bestsellers, waaronder Zoeken naar Eileen W. (1981), Kaplan (1986), SuperTex (1991), Gods Gym (2002), Het recht op terugkeer (2008) en VSV (2012).

`De iciness demonstreert keer op keer waartoe zijn fantasie in staat is. Een virtuoos schrijver! Algemeen Dagblad

`Dit is weldadig en bevredigend leesvoer, bereid door een meesterkok die zichtbaar van zijn eigen creatie geniet. Frankfurter Allgemeine Zeitung

Show description

Read or Download Alle verhalen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Get Orgelman (Dutch Edition) PDF

Orgelman verhaalt de wonderlijke wedergeboorte van een door Hitler vernietigd kunstenaar: Felix Nussbaum. used to be zijn bestaan als balling vanaf 1933 moeilijk, aan het eind van de oorlog werd het tot op de grond verschroeid. Evenmin als zijn vrouw Felka Platek keerde Nussbaum terug van het laatste shipping naar het Oosten vanuit de Mechelse Dossinkazerne; niks restte van zijn schilderijen en zijn grote faam in het Berlijnse interbellum.

Download e-book for iPad: Chi running (Dutch Edition) by Danny Dreyer,Katherine Dreyer,Marion Meesters

In dit toonaangevende, compleet herziene boek toont ultramarathonloperDanny Dreyer ons de hardlooptechniek die hij heeft gecreëerd om blessures te voorkomen en te genezen, en die ervoor zorgt dat males met minder moeite sneller en verder kan lopen. De Chi Running-methode maakt gebruik van de diepe krachtreserves die schuilgaan in de kernspieren van de romp – een aanpak die voortvloeit uit disciplines als yoga, pilates en taichi.

Read e-book online De hondenman (Meesters in misdaad) (Dutch Edition) PDF

Zo zagen we Liese Meerhout nog nooit: een tevreden, ja zelfs gelukkige commissaris die volop aan het verhuizen is. Klaar om aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen. Tot ze een oproep krijgt die een keten van zorgwekkende gebeurtenissen in gang zet. Een vrouw wordt gevonden in het Galgenweel, het uitgestrekte zeilmeer op de Antwerpse Linkeroever.

Download e-book for kindle: Dolende ster (Zodiak Book 2) (Dutch Edition) by Romina Russell,Saskia Peeters

Ooit waren er thirteen Huizen in het Zodiak-sterrenstelsel. Er zijn er nog slechts 12 over. .. Rhoma Grace heeft haar vader verloren en is afgezet als hoedster van het huis Kreeft. Maar het nieuws heeft zich verspreid dat een explosieve terroristische groepering die vastbesloten is om het evenwicht in het sterrenstelsel omver te gooien, elk second welk Huis dan ook kan aanvallen.

Extra resources for Alle verhalen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alle verhalen (Dutch Edition) by Leon de Winter


by Robert
4.5

Rated 4.22 of 5 – based on 3 votes